”A Walk to Remember” bästa filmcitat

Om du är ett fan av författaren Nicholas Sparks kommer du att älska filmen A Walk to Remember. Baserad på Sparks roman med samma namn, filmen är en romantisk saga om kärlek, uppoffring och lycka. Du kommer att bli berörd av Mandy Moores lysande skildring av Jamie. Shane West får också ögonglober för sin passionerade prestation.

Bli kär i dessa A Walk to Remember citat.

  • Landa på: Vår kärlek är som vinden… Jag kan inte se den, men jag kan verkligen känna den.
  • Landa på:

Jag är ledsen att hon aldrig fick sitt mirakel.
Pastor Sullivan: Det gjorde hon. Det var du.

 • Landa på: Jamie räddade mitt liv. Hon lärde mig allt. Om livet, hoppet och den långa resan framåt. Jag kommer alltid att sakna henne. Men vår kärlek är som vinden. Jag kan inte se det, men jag kan känna det.
 • Fröken. Garber: Mr. Carter, försöker du vara dålig på det här?
  Landon: Nä, det kommer bara naturligt.

 

  Jamie: Problemet är att inte ta reda på vart du ska gå – det är att fundera ta reda på vad du ska göra när du väl kommer dit!

 • Jamie: Du vet vad jag kom på idag ?
  Landa på: Vad?
  Jamie: Kanske har Gud en större plan för mig än vad jag hade för mig själv. Som att den här resan aldrig tar slut. Som att du skickades till mig för att jag är sjuk. För att hjälpa mig igenom allt detta. Du är min ängel.
 • Landon: [Reading from Jamie’s mother book] ”Kärlek är alltid tålmodig och snäll. Det är aldrig avundsjuk. Kärlek är aldrig skrytsam eller inbilsk. Den är aldrig oförskämd eller självisk. Den tar inte illa upp och är inte förbittrad”.
  Landon: Jamie tror på mig. Hon får mig att vilja vara annorlunda, bättre.

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

 • Varför byggdes berlinmuren?

 • Utforska Rom under en weekend!

 • Snus: En Historisk Genomgång

 • Hur många guldrusher fanns det på 1800-talet?

 • Vad är den antika sidenvägen?

 • Historien om kalsonger: Från Antiken till moderna stilar