Citat från filmen ”Anchorman”

Filmen Anchorman har undertiteln ”The Legend of Ron Burgundy.” Detta beror på att när berättelsen öppnar är Ron den mest hända ankarmannen i San Diego. Som Bill Lawson i filmen uttryckte det, ”Han var som en gud som gick bland bara dödliga.” Allt detta skulle dock förändras när Veronica Corningstone trädde in på scenen och ville bli den bästa ”ankarkvinnan”. Läs dessa Anchorman citat för att få en topp i denna riktigt roliga film.

Ron Burgundy
Du är så klok. Du är som en miniatyrbuddha, täckt med hår.

Ron Burgundy

Jag är i en glaslåda av känslor!

Veronica Corningstone

Åh, Ron, det finns bokstavligen tusentals män som jag borde vara med istället, men jag är 72 procent säker på att jag älskar dig!

Champ Kind
Vi behöver dig. Helvete, jag behöver dig. Jag är en röra utan dig. Jag saknar dig så jäkla mycket. Jag saknar att vara med dig. Jag saknar att vara nära dig! Jag saknar ditt skratt! Jag saknar – jag saknar din doft. Jag saknar din mysk. När allt är klart tycker jag att du och jag ska skaffa en lägenhet tillsammans.

Bill Lawson
[narration]
Det fanns en tid , en tid före kabel. När den lokala ankarmannen regerade högst. När folk trodde på allt de hörde på tv. Det här var en tid då bara män fick läsa nyheterna. Och i San Diego var en ankare mer man än resten. Han hette Ron Burgundy. Han var som en gud som gick bland enbart dödliga. Han hade en röst som kunde få en järv att spinna och dräkter så fina att Sinatra såg ut som en luffare. Med andra ord, Ron Burgundy var bollarna.

Brick Tamland
Jag är Brick Tamland. Folk verkar gilla mig eftersom jag är artig och jag är sällan sen. Jag gillar att äta glass och jag gillar verkligen ett par snygga byxor. Flera år senare kommer en läkare att berätta för mig att jag har en IQ på 48 och är vad vissa människor kallar utvecklingsstörd.

Tino

Vi har en säger i mitt land – öknen prärievargen gillar att äta de ungas hjärta och blodet droppar ner till hans barn till frukost, lunch och middag.

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Varför byggdes berlinmuren?

  • Utforska Rom under en weekend!

  • Snus: En Historisk Genomgång

  • Hur många guldrusher fanns det på 1800-talet?

  • Vad är den antika sidenvägen?

  • Historien om kalsonger: Från Antiken till moderna stilar