Citat om ”Hur Grinchen stal julen”.

Grinchen: han är stygg, men han är trevlig. Grinchen är en pulserande karikatyr av elaka och otäcka människor som är närvarande i vardagen. Gilla dem eller hata dem, du måste leva med dem. På livets större duk är ”How the Grinch Stole Christmas” en läxa för alla. Grinchen symboliserar samhällets utstötta, hånade för att vara annorlunda än resten av flocken.

Jim Carrey, den sprudlande skådespelaren som blåser liv i denna mytiska varelse, är ett vandrande uppslagsverk för ansiktsbehandling uttryck. Hans framträdande ger en ny dimension till berättelsen, vilket gör honom till en beundransvärd skurk. Hans fiende anländer i form av en söt liten flicka som utnyttjar den ruttna Grinchens inre godhet och vinner över honom. Du kan bygga en jultradition kring den här filmen. Barn kan lära sig att vara trevliga. Vuxna kan få en moralisk läxa eller två, tillsammans med gratis underhållning. Eller så kan du helt enkelt blöta in dig med udda humor i dessa ”How the Grinch Stole” julcitat.

Grinchen

”Åh, vem-människan.”

”Hur vågar du går in i Grinchens lya!? Fräckheten! Fräckheten! Den oförmögna gallan!”

”Och de kommer att festa, festa, festa, festa. De kommer att äta sin Who-Pudding och sällsynta Who-Roast Beast. Men det finns något jag bara inte tål det minsta…Åh nej. Jag talar i rim!”

”Vi kommer att dö! Vi kommer att dö! Jag kommer att kräkas, och sedan kommer jag att dö! Mamma säg att det ska sluta!”

”Ge mig det! Vet du inte att du inte får ta saker som inte tillhör dig? Vad är det med dig, du något slags vilddjur? Va? ”

”Hatar, hatar, hatar. Hatar, hatar, hatar. Dubbel hat. Avskyr helt!”

”Oavsett om det är så avskyvärt, det finns ingen plats som hemma.”

”Cindy, vi kanske är fruktansvärt förkrossade, men det blir inga ledsna miner på jul.”

”Jag är Grinchen som stal julen… och jag är ledsen. Ska du inte knäppa fast mig ? Slå mig upp? Blind mig med pepparspray?

”Skäft den här julmusiken. Det är glädjefullt och triumferande.”

”Okej, du är en ren. Här är din motivering: Ditt namn är Rudolph, du är ett missfoster med en röd näsa, och ingen gillar dig. Sedan, en dag, väljer tomten dig och du räddar julen. Nej, glöm den delen. Vi kommer att improvisera… bara ha det lite löst. Du hatar julen! Du kommer att stjäla den. Att rädda julen är ett uselt slut, alldeles för kommersiellt. Action!”

”Nerven hos de som. Bjuder in mig dit ner – på så kort varsel! Även om jag ville åka så skulle inte mitt schema tillåta det. 4:00, vältra sig i självömkan; 4:30, stirra in i avgrunden; 5:00, lösa hungern i världen, berätta för ingen; 5 :30, jazzercize; 6:30, middag med mig – jag kan inte avbryta det igen; 7:00, brottas med mitt självförakt….jag är uppbokad. Självklart, om jag slår avskyn till 9 , Jag kunde fortfarande vara färdig i tid för att lägga mig i sängen, stirra i taket och sakta glida in i galenskapen. Men vad skulle jag ha på mig?”

”Girigheten tar aldrig slut! ”Jag vill Golfklubbor. Jag vill ha diamanter. Jag vill ha en ponny så jag kan rida den två gånger, bli uttråkad och sälja den för att göra lim.” Titta, jag vill inte göra vågor, men hela den här julsäsongen är dum, dum, dum!”

: ”Det är för att jag är grön, eller hur?”

” Åh. Världens blödande hjärtan förenas.”

Lou Lou Who

”Låt oss se, vi har en munkle för dig farbror, ett fan för din moster och en fandpa för din kusin Leon.”

Cindy Lou Who

”Glöm inte Grinchen. Jag vet att han är elak och hårig och illaluktande. Hans händer kan vara kalla och klibbiga, men jag tror att han faktiskt är… söt.”

Utvald video

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Varför byggdes berlinmuren?

  • Utforska Rom under en weekend!

  • Snus: En Historisk Genomgång

  • Hur många guldrusher fanns det på 1800-talet?

  • Vad är den antika sidenvägen?

  • Historien om kalsonger: Från Antiken till moderna stilar