Citat om ”Zoolander”.

”Zoolander” (2001) är en rolig skildring av manliga modeller. Den framställer dem som dunkla och självbesatta människor som lätt kan manipuleras. Dessa godmodiga och fåniga ”Zoolander”-filmcitat ger dig några fantastiska skratt, inklusive den genom tiderna fantastiska ”benzin fight accident”-raden.

The Zoolander Characters: They Are the Funniest of the Lot

Ben Stiller i huvudrollen som Derek Zoolander, en fotomodell, spelar rollen som den motbevisade, tillranat sig årets modell-rollen. Han har perfekt komisk timing, och hans kroppsspråk hämtar oerhört mycket från stereotyperna kring modebranschen. Med parodier och skämt i överflöd parodierar den här filmen glamourens ytliga värld.

Mugatu, rollen som spelas av Will Ferrell, lovar att hålla dig fast. Som modetsar är Mugatu också skurken. Ferrell har några av de galnaste replikerna i filmen, och de gör hans karaktär ikonisk.

Hansel (Owen Wilson) är den nya unga modellen på modescenen och är anledningen till att Derek förlorar sitt jobb som modell.

Med kitschiga kostymer, häftig humor och en touch av värderingar och patriotism slår ”Zoolander” plats varje gång med citat som…

Derek Zoolander

”Det var ett ögonblick i går kväll, då hon var inklämd mellan de två finska dvärgarna och maoristammarna, där jag tänkte, 'Wow, jag skulle verkligen kunna tillbringa resten av mitt liv med den här kvinnan.'”

”Nu om du vill ursäkta mig , jag har en efterbegravningsfest att gå på.”

”Om det är något som denna fruktansvärda tragedi kan lära oss så är det att en manlig modells liv är en dyrbar, dyrbar vara. Bara för att vi har mejslat magmuskler och fantastiska funktioner, det betyder inte att vi inte heller kan dö i en galen bensinolycka.”

”Fukt är essensen av väta, och väta är essensen av skönhet.”

”Jag är ingen ambi-vändare.”

Mugatu

”Som en larv blir en fjäril, så måste du bli övergiven!”

”De slår break-dance.”

”Åh jag är ledsen , kom min nål i vägen för din a? Gör mig en tjänst och gå ner fem pund omedelbart eller gå ut ur min byggnad som nu!”

”Hej Derek! Jag heter Little Cletus och jag är här för att berätta några saker om barnarbetslagar, ok? De är fåniga och föråldrade. Varför på 30-talet kunde barn så unga som fem år arbeta som de ville; från textilfabriker till järnsmältor . Jippi! Hurra!”

Matilda

”När jag gick i 7:e klass, Jag var… den feta ungen i min klass.”

Hansel

”Jag hör ord som ”skönhet” och ”snygghet” och ”otroligt mejslade drag” och för mig är det som en fåfänga av självupptagenhet som jag försöker undvika.”

Larry Zoolander

[At the bar, when Derek is emotional and confesses that he wants his dad to be proud of him.]
”Du är död för mig, son. Du är ännu mer död för mig än din döda mor.”

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Varför byggdes berlinmuren?

  • Utforska Rom under en weekend!

  • Snus: En Historisk Genomgång

  • Hur många guldrusher fanns det på 1800-talet?

  • Vad är den antika sidenvägen?

  • Historien om kalsonger: Från Antiken till moderna stilar