En lista med citat från filmen ”Tommy Boy”

Tommy Boy har många roliga stunder. Oavsett om det är Tommys dumma insatser för försäljning eller Richards sarkastiska kommentarer, kommer filmen att få dig i split. Dessa Tommy Boy filmcitat visar kärlek-hatförhållandet mellan Tommy och Richard. Faktum är att Chris Farley och David Spade är ett perfekt komiskt team.

Richard Hayden

Du har rätt! Du är inte din pappa! Han kunde sälja en ketchup Popsicle till en kvinna i vita handskar!

Jag tror att din hjärna har ett tjockt godisskal.

Vi ta inte nej som svar.

Du har ett fönster. Och varför skulle du inte det? Du har varit här i 10 minuter.

Prova en förening. Som eh… låt oss säga att en genomsnittlig person använder 10% av sin hjärna. Hur mycket använder du? En och en halv procent. Resten är igensatt med mältad humle och bongharts.

Jag ska gå och hämta vägbeskrivningar till vårt nästa enorma pinsamma misslyckande.

Ok, här är Tommy, han ska hjälpa mig med min lilla lek här. Tommy är en skorpion, han gillar att cykla och han har aldrig blivit lagd.

Tommy

Glöm det, jag slutar, jag kan inte göra det här längre. Mitt huvud är på väg att explodera. Hela mitt liv suger. Jag vet inte vad jag gör… Jag vet inte vart jag är på väg. Min pappa dog precis. Vi dödade just Bambi. Jag är här ute och får mig en spark och varje gång jag kör på vägen. Jag vill rycka ratten I EN FÖRFATTAD BROBANK.

Hej, om du vill att jag ska ta en soptipp i en låda och markera den garanterat… så gör jag det. Jag har ledig tid. Men för nu, för din kunds skull, för din dotters skull, kanske du vill tänka på att köpa en kvalitetsprodukt från mig.

Uuuuuuh! Jag dödade den. Jag dödade min försäljning. Det är då jag blåser den. Det är då människor som vi måste gå vidare, Helen, har jag rätt?

Jag svär att jag har sett många saker i mitt liv, men det var häftigt. Men jag ber om ursäkt för din bil. Det… Det suger.

De var stängda. Hur kan du läsa dokument när de ligger i din portfölj? Hmm, det är ett mysterium. Richard, tittade du på spanktrovision?

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Varför byggdes berlinmuren?

  • Utforska Rom under en weekend!

  • Snus: En Historisk Genomgång

  • Hur många guldrusher fanns det på 1800-talet?

  • Vad är den antika sidenvägen?

  • Historien om kalsonger: Från Antiken till moderna stilar