Kärlekscitat från ”One Tree Hill”

Som dessa kärlekscitat från WB-tv-serien ”One Tree Hill” vittnar om är karaktärerna förbundna med varandra genom obrutna kärleksband. De slåss och till och med bryter ihop, men de är aldrig långt ifrån varandras tankar. Från Nathan och Haley till Karen, Lucas och Dan, till triangeln som bildas av Brooke, Lucas och Peyton, kärlek förbinder dem alla. Dessa kärlekscitat från ”One Tree Hill” är som själfull musik för ett kärlekslidande hjärta:

”Jag ville att du skulle kämpa för mig! Jag ville att du skulle säga att det inte finns någon annan som du någonsin skulle kunna vara med och att du hellre skulle vara ensam än utan mig. Jag ville ha Lucas Scott från stranden den kvällen och berätta för världen att han är den för mig.” – Brooke

”Jag vet att du letar efter saker, Lucas. Och jag hoppas med allt mitt hjärta att du hittar svaren på dina frågor. Men svaren du letar efter är närmare än du tror. De finns i ditt hjärta. Och i hjärtat på dem som älskar dig.” – Karen

”Du älskar den här tjejen. Och även om du får lunginflammation kommer din röv att stanna här ute i regnet tills du övertygar henne att förlåta dig.” — Nathan

”För närvarande finns det 6 470 818 671 människor i världen. Vissa springer rädda. Vissa kommer hem. Vissa te Jag ska ljuga för att klara dagen. Andra står helt enkelt inte inför sanningen. Vissa är onda män, i krig med det goda. Och en del är goda, kämpar med det onda. Sex miljarder människor i världen, sex miljarder själar. Och ibland… allt du behöver är en.”—Peyton

”Skratta inte… men varje gång jag har en dröm om min mamma eller Ellie, tycker jag om att tro att det är deras sätt att kontakta mig från andra sidan. Som att drömmar är e-postmeddelanden för spöken, och det är deras sätt att skicka ett meddelande till mig.” — Peyton

”Och om du har tur, om du är den lyckligaste personen på hela denna planet, bestämmer personen du älskar att älska dig tillbaka.” —Nathan

”Jag läste en dikt en gång… om en tjej som var kär i en kille som dog. Hon föreställde sig honom uppe i himlen med alla de vackra änglarna… och hon var svartsjuk. Ellie är borta. Jag föreställer mig henne med alla elaka änglar nu. Att umgås med dem i deras svarta skinnjackor, vilket orsakar problem. Men jag är inte avundsjuk. Jag bara… saknar henne.”—Peyton

”Föreställ dig ett framtida ögonblick i ditt liv där alla dina drömmar går i uppfyllelse. Du vet att det är det största ögonblicket i ditt liv och du får uppleva det med en person. Vem står bredvid dig?”—Peyton

”Att tappa sitt hjärtas lust är tragiskt, men att få sitt hjärtas lust är allt man kan önska sig. Så om det är tragiskt, ge mig då tragedi!” — Peyton”Okej, låt mig förklara det här. Du har inga känslor för Lucas längre, Peyton har, men hon är villig att dölja de känslorna om du ber henne om det. Låter som en ganska bra vän för mig.”
—Rachel

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Varför byggdes berlinmuren?

  • Utforska Rom under en weekend!

  • Snus: En Historisk Genomgång

  • Hur många guldrusher fanns det på 1800-talet?

  • Vad är den antika sidenvägen?

  • Historien om kalsonger: Från Antiken till moderna stilar