Korta kärlekscitat från filmer

Titta in i din älskares ögon. Viska ett av dessa berömda filmkärlekscitat. Amor måste slå till! Dessa berömda filmkärlekscitat är en favorit hos många par. Om du letar efter det mest förföriska kärlekscitatet hittar du det här. Kärlekscitat av denna intensitet är svåra att hitta.

Casablanca

”Kyss mig. Kyss mig som om det vore sista gången.”

Stad av änglar

”Jag hade hellre haft ett andetag av hennes hår, en kyss från hennes mun, en beröring av hennes hand, än en evighet utan det. Ett.”

Brott och förseelser

”Min man och jag blev kära vid första ögonkastet.. Jag kanske borde ha tagit en andra titt.”

Stekta gröna tomater

”Ett hjärta kan krossas, men det fortsätter att slå likadant.”

Fyra bröllop och en begravning

”Jag har alltid bara hoppats att jag skulle träffa någon trevlig vänlig tjej, som hennes utseende, hoppas att utseendet på mig gjorde det inte göra henne fysiskt sjuk, ställ sedan frågan och… um… slå dig ner och var lycklig. Det fungerade för mina föräldrar. Tja, förutom skilsmässan och allt det där!”

Kärlek och död

”Att älska är att lida. För att undvika lidande får man inte älska men då lider man av att inte älska. Därför är att älska att lida, att inte älska är att lida, att lida är att lida. Att vara lycklig är att älska; att vara lycklig är då att lida, men lidande gör en olycklig För att vara olycklig måste man därför älska eller älska att lida eller lida av för mycket lycka. Jag hoppas att du får ner det här.”

När Harry träffade Sally

”Jag älskar att du fryser när det är 71 grader ute. Jag älskar att det tar dig en och en halv timme att beställa en smörgås. Jag älskar att du får lite rynkor i näsan när du tittar på mig som om jag är galen. Jag älskar att efter att jag tillbringat dagen med dig kan jag fortfarande känna lukten av din parfym på mina kläder. Och jag älskar att du är den sista personen jag vill prata med innan jag somnar på natten. Och det är inte för att jag är ensam, och det är inte för att det är nyårsafton.Jag kom hit ikväll för när du inser att du vill tillbringa resten av ditt liv med någon, vill du att resten av ditt liv ska börja så snart som möjligt. ”

”Du kan' inte uttrycka varje känsla som du har varje ögonblick du har dem.”

Trollkarlen från Oz

”Hjärtan kommer aldrig att vara praktiska förrän de görs okrossbara…”

”Utan ett hjärta, jag kan aldrig riktigt veta hur det skulle vara att älska någon, eller någonsin riktigt förstå trashiga romaner.”

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Varför byggdes berlinmuren?

  • Utforska Rom under en weekend!

  • Snus: En Historisk Genomgång

  • Hur många guldrusher fanns det på 1800-talet?

  • Vad är den antika sidenvägen?

  • Historien om kalsonger: Från Antiken till moderna stilar