Revidering för mitt teoriprov – Dagbok för en elev

Sedan början av mina körlektioner har jag reviderat inför mitt teoriprov.

Om någon som läser detta inte har gjort sitt teoriprov eftersom de inte har börjat körlektioner än, skulle jag verkligen råda dig att göra teoriprovet och göra det.

Jag har använt Framgång med körprov Teoritest 4 i 1-app och Hazard Perception PC Nedladdning för att förbereda mig.

Eftersom det finns cirka 800+ revisionsfrågor att gå igenom visste att detta skulle ta mycket tid att studera.

Så jag satte mig 15 minuter två gånger varje dag för att använda min teoriprovsapp.

En gång på väg till jobbet på tåget med min Android-telefon och det sista på dagen när jag går och lägger mig med min iPad.

Jag är en metodisk inlärare så jag ville lära mig i bitar.

The Driving Test Success Theory Test app låter dig göra detta via officiella revisionskategorier:

Vakenhet, attityd, säkerhet och ditt fordon, säkerhetsmarginaler, faromedvetenhet, sårbara trafikanter, andra typer av fordon, fordonshantering, motorvägsregler, vägregler, väg och trafik Skyltar, dokument, incidenter Olyckor och nödsituationer och slutligen lastning av fordon.

14 kategorier totalt!

Jag var frestad att omedelbart hoppa in till appens Mock Theory Test-sektion eftersom jag var angelägen om att se hur mycket jag skulle få utan att göra någon översyn men jag trodde att detta bara skulle uppnå en av två negativa saker :

Jag får ett högt betyg och känner mig översäker på att inte revidera ordentligt.

Jag får ett riktigt lågt betyg och blir för missnöjd över att klara.

Min metod för revision var följande: – 15 minuter på morgonen på tåget och 15 minuter i slutet av dagen i sängen.

Gör varje kategori individuellt och revidera varje kategori enligt frågor som ännu inte har setts.

När alla frågor från en kategori har setts reviderade enligt på frågor som jag hade fel, såg jag till att jag fick 100 % på alla frågor i en kategori innan jag gick vidare till en annan. – efter att ha fått minst 47 av 50 konsekvent på falska tester, gå vidare till att revidera för riskperceptionsdelen av teoritestet.

Jag har nu konsekvent fått 48+ av 50 i mina låtsasprov så jag ska gå vidare till att studera för min riskuppfattning härnäst!

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Ansöker om ditt provisoriska körkort

  • Den perfekta revideringsplanen för körteoriprovet

  • Avsluta road rage riktat mot lärande förare

  • Hur man säkert växlar

  • Ljuskontrollerade korsningar – pelikan, lunnefågel och tSverigean

  • Elektronisk stabilitetskontroll (ESC) frågor i teoriprovet