Roliga trick or treat talesätt för att få fniss med frossa

Natten till Halloween för med sig många roliga historier och anekdoter. Den bästa delen av kvällen är att sitta tillsammans med vänner och dela godis och Halloween-historier. Vissa minnen fyller huset med skratt, medan andra påminner dig om varför Halloween är favorithögtiden för barn.

Kristen Bell: Jag har vänner som bär Star Wars kostymer och agera som karaktärerna hela dagen. Jag kanske inte är så djupt inne i det, men det är något bra med att älska det man älskar och inte bry sig om det är impopulärt.

Bart Simpson: Trick or Treat är inte bara någon fras du skanderar tanklöst som Herrens bön. Det är ett muntligt kontrakt.

Rita Rudner: Halloween var förvirrande. Hela mitt liv sa mina föräldrar: ”Ta aldrig godis från främlingar.” Och sedan klädde de upp mig och sa: ”Gå och be om det.” Jag visste inte vad jag skulle göra! Jag skulle knacka på folks dörrar och säga, ”Trick or treat.” 'Nej tack.'

Douglas Coupland: Vem gjorde regeln att alla måste klä sig som får 364 dagar om året? Tänk på alla människor du skulle träffa om de var i kostym varje dag. Folk skulle vara så mycket lättare att prata med – som att prata med hundar.

Dave Barry: Jag föredrog att trick-or-treat som en vampyr, vilket jag kände var mycket läskigare. Problemet var vampyrtänderna i plast. Jag har en kraftfull gag-reflex, så när folk öppnade sina dörrar, istället för att bli skräckslagna av Mörkrets prins, så såg de denna korta, kappade person kvälja sig. Deras enda skräck var att jag kunde kräkas på deras skor.

Dåligt justerade ögonhål är en uråldrig Halloween, tradition som går tillbaka till åtminstone min barndom. Mina tidiga Halloween-minnen består av att jag vackla runt förklädd som ett spöke, utan att kunna se något annat än lakan och följaktligen tjatade in i träd eller falla i bäckar. Höjdpunkten i min spökkarriär kom i Halloween-paraden 1954 när jag marscherade direkt in i rumpan på en häst.

Så när jag öppnar dörren på Halloween, konfronteras jag med tre eller fyra imaginära hjältar, som GI Joe, Conan the Barbarian och Oliver North, som skulle se väldigt skrämmande ut förutom att de är tre fot långa och vända mot i slumpmässiga riktningar. De står där tysta i flera sekunder innan en vuxen röst väser från mörkret bakom dem: 'Säg 'Trick or treat!''

Conan O'Brien: Den här Halloween mest populära masken är Arnold Schwarzenegger-masken. Och den bästa delen? Med en mun full av godis kommer du att låta precis som han.

Robert Brault: Jag vet inte att det finns riktiga spöken och troll, men det finns alltid mer trick-or-treaters än grannskapsbarn.

Anonym: Ju äldre du blir, desto svårare är det att hitta någon som är villig att dela en hästdräkt med dig.

Emily Luchetti: Efter att ha ätit choklad känner du dig gudalik, som om du kan erövra fiender, leda arméer, locka älskare.

Winifred Sanderson från Hocus Pocus: Du vet, jag har alltid velat ha ett barn. Och nu tror jag att jag ska ha en… på toast!

RL Stine: När Jag var ett barn min familj var riktigt fattig och jag minns en Halloween som jag ville klä ut mig riktigt läskigt och mina föräldrar kom hem med en ankdräkt. Jag har haft den dräkten i flera år! Jag hatade det.

Jean Baudrillard: Det är inget roligt med Halloween. Denna sarkastiska festival återspeglar snarare ett infernaliskt krav på barns hämnd på vuxenvärlden.

Charlie brun: Jag har en sten.

Michael Trevino: Jag äter bara godis på Halloween. Ingen lögn.

Gavin DeGraw: När jag var liten blev jag slagen för att jag kastade en sten genom ett bilfönster och äggade ett hus på Halloween.

Derrick Rose: På Halloween, vet du inte när du var liten, din mamma säger att du inte äter något godis förrän hon kollar det? Jag brukade vara så frestad att äta mitt godis på vägen till andras hus. Det brukade vara en sådan retas.

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Varför byggdes berlinmuren?

  • Utforska Rom under en weekend!

  • Snus: En Historisk Genomgång

  • Hur många guldrusher fanns det på 1800-talet?

  • Vad är den antika sidenvägen?

  • Historien om kalsonger: Från Antiken till moderna stilar