Topp 10 fars dag citat

Fäder är konstiga varelser. De verkar vara tuffa men de har ömma hjärtan. De rycker inte till när de skadar sig själva, men de oroar sig dumt när deras lilla faller. De kan klara alla stormar och tappert möta alla kriser bara för att se ett leende på sina barns ansikten. Jag tycker ibland att det är svårt att förstå fäder. De har aldrig känt till smärtan vid förlossningen. Ändå går de igenom en känslomässig berg-och dalbana sedan deras barn föddes.

Här är mina 10 favoritcitat på fars dag. Dessa citat får mig att tänka på fäders dygder. Om du inte har tänkt så mycket på alla uppoffringar som din far gjorde för dig, här har du chansen att tacka honom. Nej, jag rekommenderar inte att du går fram till honom och skakar hans hand och säger: ”Tack pappa, för allt du gjorde.” Nå ut till honom med några vackra uttryck för kärlek.

Varför finns dessa 10 fars dag-citat i min favoritlista? För att vara ärlig så blir jag rörd av dessa citat. De får mig att tänka på fäders dygder. Om du letar efter citat som på ett träffande sätt beskriver fäder, här är de.

J. August Strindberg

Det är faderns otacksamma ställning i familjen – försörjaren för alla och allas fiende

Ruth E. Renkel

Ibland lämnar den fattigaste mannen sina barn de rikaste arv.

George Washington

Fader, jag kan inte ljuga. Jag gjorde det med min lilla yxa.

TS Eliot

De som litar på oss utbildar oss.

Mark Twain

När jag var en pojke på 14 år var min far så okunnig att jag knappt kunde stå ut med att ha den gamle i närheten. Men när jag blev 21 blev jag förvånad över hur mycket gubben hade lärt sig på sju år.

Bartrand Hubbard

Jag har haft ett hårt liv, men mina svårigheter är inget emot de svårigheter som min pappa gick igenom för att få mig dit jag började.

Charles Wadsworth

Vid När en man inser att hans far kanske hade rätt, har han vanligtvis en son som tror att han har fel.

Enid Bagnold

En pappa gör alltid sitt barn till en liten kvinna. Och när hon är kvinna vänder han henne tillbaka igen.

Sigmund Freud

Jag kan inte tänka mig något behov i barndomen så starkt som behovet av en pappas skydd.

Lämna ett svar

Relaterade Inlägg

  • Varför byggdes berlinmuren?

  • Utforska Rom under en weekend!

  • Snus: En Historisk Genomgång

  • Hur många guldrusher fanns det på 1800-talet?

  • Vad är den antika sidenvägen?

  • Historien om kalsonger: Från Antiken till moderna stilar